KORPORACIJE
Ljudski resursi
 
  O nama
Doğan bolnica je prva privatna bolnica u Istanbulu koja aktivno radi i pruža kvalitetne usluge svojim korisnicima još od 1990 godine.Nalazimo se u, Küçükmeçe području koje se nalazi samo 5 minuta vožnje od glavnog Internacionalnog Aerodroma.

Zahvaljujući mukotrpnom zalaganju nasih osnivača Dr.Doğan Birgül-a specijaliste Interne medicine i Dr.Ismet Birğul specijaliste pedıjatrije te punoj podršci naših pacijenata ,razvili smo se iz male privatne prakse u veliki bolnički centar ,koji je danas jedan od vodećih centara u Istanbulu.

Nesebičnim zalaganjem osoblja Doğan bolnice pružamo najbolje usluge svojim korisnicima.Naš pristup pacijentima je kombinacija 40-godišnjeg iskustva i modernog pristupa i metoda novih generacija.
Kvalitet usluga koje pružamo je osiguran Iso certtifikatom ISO 9001:2000 ,certifıkat za kvalitetu upravljanja i mi smo među prvim bolnicama koje posjeduju ovaj certifıkat.Doğan Bolnica je svrstana u bolnıce A /VIP kategorije od starne Ministarstva Zdravlja republıke Turske .

Naša grupacıja koja rapidno raste iz dana u dan a koju sačinjavaju ljekari,kvalitetno medicinsko osoblje ,moderno opremljena odjeljenja,intenzıvna njega ,kardiologija , centar za kardiovaskularne bolestı skupa sa operacionım blokom ,osiguravaju kompletan zdravsteveni sistem njege u posebno dizajniranım sobama koje raspolažu sa 58 kreveta ,5 operacionih sala i medicinskim centrom koji uključuje MR,Cenatar za hemodijalızu ( koji je jedan od najmodernijıih centara ove vrste u cijelom regionu) a koji je pod stalnım nadzorom ljekara specijalısta a raspolaže kapacitetom od 19 kreveta.

Naša bolnica kontinuirano ulaže u tehnološka dostignuća .Posjedujemo MR centar sa 2 digitalna i 1 konvencionalnim rendgenom ,2 mamografa ,2 panoramska rendgena, EEG,EMG ,2 I 4 D dopler , ultrazvučni denzitometar , odjel za praćenje poremećaja sna i Neurofiziološki labaratorij ,odjel za lasersko razbijanje kamenca u bubregu te najsavremenije opremljene oparacione sale i sobe .Sve ovo osiguralo je da Doğan bolnica bude svrstana u grupu A/VIP kategorije od strane Ministarstva Zdravstva Republike Turske.

Doğan Operacioni Medicinski Centar Beylikdüzü,koji je osnovan 2006 godine osigurava sve kliničke usluge i posjeduje odjel za Medicinsku estetiku.
Ovlašteni smo od strane Civilne Avijacije Republike Turske kao jedna od dvije privatne bolnice koja može vršiti preglede za pilote i posadu.Svi pregledi i kontrole se vrše u našem Aeromedicinskom centru ,te vodimo brigu o 2/3 civilnih pilota i posade u Turskoj.

Svjesni smo važnosti komunikacije savremenog doba,te Vas upoznajemo i prije nego što zakoračite u našu bolnicu.Možete zakazati sve vrste pregleda putem naše oficijelne Web stranice ili direktno na e-mail adresu ljekara,pisajući Vaše probleme,simptome ili Vaša pitanja.

Doğan Call Centrom smo Vam osigurali laku i odličnu doktor-pacijent komunikaciju.

Kao Doğan Zdravstvena Grupacija obavezali smo se da ćemo se poboljšavati svakodnevno.

U dobrim i lošim danima,u dobru i zlu Mi smo Vam uvijek blizu !
Dogan Centar Za Dijalizu
Designed by Ortismedia